Serveeritakse koos baguette ja pehme kitsejuustuga.
Retsept: 1-le
1 suurem keedetud peet
1 peotäis lehtpeeti
1 spl. võid
1 väike punane sibul
sool
värskelt jahvatatud pipar
2 spl. valget veini
2 spl. vett
50g pehmet kitsejuustu
baguette (või mingit muud saialist)
Valmistamine:
- Koori sibul, viiluta sibulast ringid.
- Viiluta keedetud peedist parajad ringid.
- Kuumuta pann kesmise kuumuseni, lisa või, pruunista sibulad, seejärel lisa keedetud peet ja sega sibulatega segamini, maitsesta soola ja pipraga. 10 minutit hiljem, kui peet on mõlemalt poolt praetud, lisa peedilehed ja prae umbes 5minutit, siis lisa valge vein ja kata pann kaanega. Küpseta kuni lehtpeet on närtsinud, kui vaja siis lisa 2spl. vett.
- Tõsta peedisalat taldrikule, maitsesta veel pipraga, serveeri kõrvale värsket sooja baguette ja kitsejuustu.
Bon appetit!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar