Täna tegin ühe ülimalt kerge ja troopilise desserdi. Sellel desserdil on kaks võtmesõna. Ananass ja kookos, mis sobivad kokku kui valatult. Lisaks, et see on imemaitsev on seda ka ülilihtne valmistada, mul kulus selle valmistamiseks umbes 20 minutit.
Mina serveerisin seda kookospähkli kesta sees, kuid see pole vajalik. Nii, et serveeri seda kus hing ihkab.
Head katsetamist!;)
Retsept:
520 g Valio PROfeel troopiline proteiinijogurt kollageeniga
2 želatiini lehte
50 g Valio alma vahukoort 35%
100 g valget šokolaadi
2 spl kookosõli
150 g Valio Alma vahukoort
Šokolaadiglasuur:
100 g piima šokolaadi
1 spl kookosõli
1 spl sarapuupähkleid (purustatud ja röstitud)
Paisuta külmas vees želatiinilehed. Seejärel sulata kastrulis valge šokolaad ja kookosõli. Lisa see proteiinijogurti hulka.
Järgmisena soojenda potis 50 g vahukoort ja želatiinilehed, kuni želatiin on täielikult lahustunud. Lisa see jogurti hulka.
Kõige viimasena vahusta 150 g vahukoort kohevaks vahuks ja lisa see jogurtikreemi hulka.
Šokolaadiglasuuri jaoks sulata kastrulis šokolaad ja kookosõli ning lisa juurde purustatud sarapuupähklid.
Serveeri dessert!;)
Retsept valmis koostöös Valioga.