Ribide jaoks:
500 g sea ribisid
Heledat sojakastet
Meresoola
Vett
Glasuurimiseks:
Hellmannsi suitsust BBQ kastet
Serveerimiseks:
Röstitud maapähkleid
Värske kurgisalatit
Kuumuta ahi 140 kraadini. Puhasta ribid kelmetest ja pane ahjuplaadile, vala veidike vett ja sojakastet juurde ning seejärel kata ahjuplaat fooliumiga ning pane 2,5 tunniks ahju küpsema. Portsioneeri ribid ja kuumuta grill. Pane ribid kuumale grillile, maitsesta soolaga ja pintselda ribisid Hellmannsi Bbq kastmega. Grilli ribisid veidi veel, kuni bbq kaste kergelt karamelliseerub.
Serveeri ribisid soolatud maapähklite ja Hellmannsi suitsuse BBQ kastmega, mis annab ribidele mõnusalt suitsuse ja küllusliku maitse.
Retsept valmis koostöös Hellmannsiga.